Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mamamanu/public_html/config.php on line 15
Despre noi - MamaManu.ro

Despre Mama Manu

De peste 15 ani, in Cluj-Napoca, bazandu-se pe o reteta adusa din Orient, Mama Manu este cel mai cunoscut si iubit fast-food din Cluj-Napoca. Motto-ul "Nu suntem unici, dar suntem cei mai buni" ne-a fost oferit chiar de pofticiosii ce ne trec zilnic pragul si se bucura de mancarea proasptata si gustoasa ce le-o oferim in locatile noastre primitoare.

 

Ce diferentiaza acest fast food de restul?

In primul rand este una dintre putinele locatii din oras deschise non – stop, mancarea este gatita dupa o reteta unica in tara, iar dragostea pentru gustul delicios se simte in fiecare farfurie.

Meniul oferit de fast-food-ul nostru este unul variat, de la produse precum shaorma, snitel sau crispy, la produse vegetariene de prost precum falafel. Dar pe langa acestea, produsul ce ne diferentiaza de restul sunt sosurile ce iti vor surprinde simturile, toate facandu-ne un important brand al Clujului.

Stiind cat de importanta este o alimentatie corecta, la Mama Manu nu veti gasi alimente procesate sau cu adaosuri chimice. Mancarea noastra este sanatoasa, numai buna pentru a va asigura o dieta echilibrata si energia necesara desfasurarii activitatilor de peste zi.

Un alt aspect prin care fast food-ul, Mama Manu s-a diferentiat de restul este curatenia impecabila care caracterizeaza localurile. Clientii pot fi siguri ca mancarea este pregatita la cel mai inalt nivel de sterilitate, ingredientele sunt de fiecare data proaspete si atent selectionate, iar gustul meniurilor sunt imbogatite doar cu pasiunea noastra pentru mancarea buna si respectul pentru cei pe care ii servim.

 

In urma cu un an am adaugat un nou produs: Puiul rotisat. Puii pe care ii folosim sunt crescuti bio, fara hormoni de crestere. Interesul foarte crescut fata de acest produs si cererea clientilor nostrii ne-a convins sa deschidem doua noi locatii, Rotiseriile din Manastur Statia Minerva si Piata Mihai Viteazu statia I.P.Voitesti

 

Doar Mama Manu cunoaste secretul unui gust fara cusur, acel gust care ii face pe clienti sa se intoarca de fiecare data, iar pe pretentiosi sa devina curiosi si deschisi unor noi experiente culinare.

 

Daca v-am facut pofta, va asteptam cu mare drag la Mama Manu!

Poftă Bună!
Sus